Weegaanduiders  versterkers  weegomvormers en junction boxen. 

Weegaanduiders en junction boxen.

Logicontrol biedt een ruim gamma aan weegaanduiders voor tank & silo weging en dynamische weging, bvb. transportband weging.

UItvoeringen in ABS  of INOX met hoge IP graad, de meeste modellen zijn leverbaar met Atex optie zowel voor stof als gas, enkele modellen geschikt voor gas zone zonder zener barriers. 

Data bladen zullen beschikbaar zijn op de pagina “catalogus” momenteel is dit gedeelte van de website nog niet operationeel, er wordt aan gewerkt.

 

 

Inox aanduiders IP 68.

Verschillende modellen geschikt voor paneel inbouw, stand-alone veldmontage als desk-mount. Uitvoeringen met analoge uitgang     4-20 mA, Profinet, Profibus, Ethernet, Modbus en Wifi.

Voorzien van meerdere uitgangen en ingangen.

Paneel inbouw.

Verschillende modellen bedoeld voor paneel inbouw. Uitvoeringen met analoge uitgang 4 20 mA, Profinet, Profibus, Ethernet, Modbus en Wifi.

Voorzien van uitgangen en ingangen.

Din rail montage.

Verschillende modellen klaar voor DIN rail montage. Uitvoeringen met analoge uitgang 4 20 mA, Profinet, Profibus, Ethernet, Modbus en Wifi.

Voorzien van uitgangen en ingangen.

Met rechtstreekse aansluitingen voor 4 loadcells kan dit model in een kleine behuizing vlak naast de weger worden geplaatst. Op die manier wordt  de junction box uitgespaard. Het is altijd handig om lokaal een aanduiding te hebben. Dit is erg handig bij het afregelen en het opsporen en ontleden van defecten in de installatie. 

Doseer automaten.

Voor in- en uit doseren.

Verschillende modellen voor paneel inbouw en veld montage in Kunststof of RVS behuizing. Uitvoeringen met analoge uitgang 4 20 mA, Profinet, Profibus, Ethernet, Modbus en Wifi.

Voorzien van uitgangen en ingangen.

Grote displays.

Uitgevoerd in RVS IP 68, LED hoogte 100 mm. Met verschillende communicatie mogelijkheden, o.a. Profibus.

Touch screen aanduiders.

uitvoeringen in ABS en RVS behuizing met vrij programmeerbaar touch screen display. 

Talloze toepassingen en verschillende communicatie mogelijkheden waaronder Profibus. 

Weegaanduider voor dynamisch wegen.

In RVS uitvoering IP 68. Geschikt voor bandweges, schroefwegers en valplaten. De aanduider is uitgerust  met ingangen voor loadcells en snelheidsmeter. Display toont actueel debiet. Diverse communicatie mogelijkheden analoge uitgang 4 20 mA met puls uitgang per gewichtseenheid of digitaal waar onder Profibus, Profinet, Ethernet en Modbus.

Junction boxen.

Behuizingen in gecoat aluminium of INOX tot IP 66, uitvoeringen in Atex zowel stof als gas. Met vergulde klemmen en kwalitatieve wartels.

 

FAQ button.

 

Snelheidsmeters voor transportband – en schroef weging.

Uitvoeringen in aluminium en RVS. Rechtstreeks te monteren op de terugkeer rol of verwerkt in een loopwiel. Een extra robuust model is beschikbaar voor veeleisende toepassingen. 

Logicontrol

Vrijheidslaan, 177 1080 BRUSSEL
Tel: +32 2 414 62 36
logicontrol@logicontrol.be