Werken met Logicontrol

Logicontrol, gevestigd in Brussel, sinds 1969 importeur en verdeler van load  cells, is uitgegroeid tot een bedrijf met een doorgedreven specialisatie in proces weegsystemen.

In die meer dan 50 jaren hebben wij in dit vakgebied ruime ervaring opgedaan, wat ons in staat stelt onze klanten een belangrijke meerwaarde te bieden. Bij Logicontrol ligt de nadruk op degelijke ondersteuning; of het nu gaat om de keuze van één component voor een systeembouwer of de uitvoering van een engineering project, altijd denken wij constructief met onze klanten mee.

Een belangrijke pijler van onze dienstverlening is een aanzienlijke voorraad onderdelen die onze klanten in staat stellen dringende projecten versneld uit te voeren en installaties binnen de 24 uren te herstellen.

Logicontrol geniet  dan ook een uitstekende reputatie bij heel wat gerenommeerde bedrijven in de Belgische industrie zowel bij productie bedrijven als installatie firma’s. Heel wat van die firma’s werken al met ons samen sinds meer dan 30 jaar.

Wij zijn gevestigd vlak bij de basiliek van Koekelberg, makkelijk te bereiken vanaf de ring indien u zeer dringend een onderdeel wenst af te halen.

LOGICONTROL N.V.
Vrijheidslaan 177
1080 BRUSSEL

Logicontrol

Vrijheidslaan, 177 1080 BRUSSEL
Tel: +32 2 414 62 36
logicontrol@logicontrol.be