Industriële robuuste weegschalen. 

Weegschalen in robuuste uitvoering. 

Logicontrol heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van een aantal robuuste industriële weegschalen  voor intern gebruik. Deze worden geproduceerd op maat en aangepast aan de toepassing. Heel wat van deze weegschalen werden ingezet voor export projecten, waar het niet evident is om “even” een technieker te sturen. Deze weegschalen kunnen worden geplaatst met een minimum aan kennis en vergen nauwelijks onderhoud.

Daarnaast hebben wij een gamma industriële weegschalen met standaard afmetingen eveneens voor intern gebruik.

Alle weegschalen bestaan in uitvoeringen voor Atex zones, zowel stof als gas.

 

 

Robuuste weegschaal in RVS.

Dit model wordt op maat geproduceerd, alle aandacht gaat naar het zo stevig mogelijk maken van de weegschaal. De uitvoering en de graad van stevigheid wordt bepaald in overleg met de gebruiker.

Uitvoeringen in gecoat staal en RVS.

Robuuste weegkader in RVS.

Dit model werd ontworpen om containers op te wegen. De containers worden geplaatst met heftrucks daarom gaat ook hier alle aandacht naar de stevigheid van de weegschaal. Waarom een sterke constructie maken in het midden van een weegschaal als er toch nooit iets wordt op geplaatst? Dan is een weegkader handiger, goedkoper en makkelijker in schoonmaak.

Kleine weegschalen voor speciale toepassingen.

Ook voor kleinere afmetingen hebben wij robuuste uitvoeringen. Gezien de geringe afmetingen worden deze weegschalen geproduceerd in RVS op maat. Wenst u iets te wegen maar wil u een speciale uitvoering of hebt u hoge eisen voor wat betreft stevigheid? Dan kunnen wij u ideeën voorstellen. 

Weegbalken.

Deze weegbalken werden ontworpen op maat om verplaatsbare containers te  wegen voor intern gebruik.. De belangrijkste vraag van de gebruiker ging ook hier over de stevigheid. Het spreekt voor zich dat twee RVS balken een stuk voordeliger uitvallen dan een volledige RVS weegschaal.

Verlaagde weegschalen.

Een voorbeeld van extra lage weegschalen met robuuste uitvoering. Deze werden uitgevoerd in gecoat staal. Hoogte van de vloer = 25 mm. 

 

Verlaagde weegschalen met oprijramp.

een voorbeeld van een op maat gemaakte weegschaal in RVS.

 

Low cost weegschalen.

Naast het gamma “robuuste weegschalen” biedt Logicontrol een breed gamma aan low cost weegschalen voor intern gebruik. Dit gamma heeft standaard afmetingen. Uitvoeringen in RVS of gecoat staal.

 

Logicontrol

Vrijheidslaan, 177 1080 BRUSSEL
Tel: +32 2 414 62 36
logicontrol@logicontrol.be